Over ons

De kracht van communiceren

GITZ vastgoedmanagement zorgt op verantwoorde wijze onder andere voor technisch beheer, bouwbegeleiding en contractbeheer. Onze kernwaarden zijn daarbij samenwerking en communicatie. Helder, proactief en grensverleggend. Altijd op maat gesneden en persoonlijk.

Alles vanuit onze oprechte interesse in het leveren van excellente dienstverlening, aan u en uw huurder(s). U weet op elk moment wat de stand van zaken is, maar kunt uw zorgen aan ons over dragen. Wij beheren een gevarieerde portefeuille met daarin verhuurde woningen/appartementen, winkels, restaurants, bedrijfsgebouwen.

Door onze ruime ervaring hebben we een stevig en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Vanuit Utrecht streven wij er naar om lokaal te werken en hebben dan ook binnen de gemeente Utrecht en groot netwerk aan geschikte vakmensen voor alle bouwtechnische zaken. Van kleine zelfstandigen tot middelgrote ondernemingen. Maar ook professionals binnen de WMO groep schakelen wij in. Omdat ook wij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Ontdek de mogelijkheden die GITZ vastgoedmanagement u kan bieden! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of nadere informatie.

Mike Gitz

eigenaar

Contact informatie